MENU ΑΓΟΡΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΛΑΘΙ
0
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΠροϊόνΠοσότηταΣύνολο:  0
Σύνολο προϊόντων:  0
Καλάθι Ολοκλήρωση Παραγγελίας

Η μάντολα είναι μια ιδιόμορφη περίπτωση ενός εδέσματος που, αν και καταναλώνεται σε μεγάλο εύρος, ταυτόχρονα παραμένει άγνωστο, μια και είναι πολλοί εκείνοι που την απολαμβάνουν κάθε μέρα χωρίς να γνωρίζουν την ονομασία της.

Η πρώτη μάντολα ήταν καβουρδισμένο αμύγδαλο με ζάχαρη και γεννήθηκε στην πανέμορφη Κεφαλονιά επί Ενετοκρατίας.  Σήμερα, το καβουρδισμένο αμύγδαλο (ή φυστίκι) «ντύνεται» με κάθε λογής συστατικό, από σουσάμι μέχρι εξωτικά φρούτα και καταναλώνεται... χωρίς αναστολές σε όλη την Ελλάδα, στην Ευρώπη, στον Αραβικό κόσμο και στην Αμερική. Δεν είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο το πως ένα φαινομενικά ταπεινό έδεσμα, έγινε αγαπημένη λιχουδιά στο μεγαλύτερο μέρος του κόσμου;

ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΚΑΛΑΘΙ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΟΡΥΦΗ